رهبر معظّم انقلاب: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم‌سازی و محکم‌سازی پایه‌های اقتصاد؛ این چنین اقتصادی چه در شرایط تحریم، چه در شرایط غیر تحریم، بارور خواهد بود و به مردم کمک خواهد کرد.

داوری طرح‌های سیاستی همایش «حکمرانی ارزی؛ ثبات و رونق اقتصادی» (جلسه سوم)

به گزارش واحد رویداد اندیشکده اقتصاد مقاومتی، دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «حکمرانی ارزی؛ ثبات و رونق اقتصادی» در سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود. همایش سالانه اقتصاد مقاومتی یک رویداد مستمر و چندماهه است. بر این اساس در دهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، افتتاحیه در آبان، نشست‌های تخصصی در آذر و دی و اختتامیه در بیست و نهم بهمن ماه همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برنامه‌ریزی شده‌است. همچنین در جریان همایش «طرح‌های سیاستی» نیز توسط فعالان حوزه حکمرانی و سیاستگذاری کشور ارائه و به داوری گذاشته خواهد شد.

در همایش سالانه اقتصاد مقاومتی به جای تمرکز بر مدل آکادمیک و مرسوم مقاله علمی، طرح سیاستی دریافت می‌شود. به این صورت که افراد پیشنهاد سیاستی خود را در قالب ارائه‌ای کوتاه آماده نموده و در جلسه داوری با حضور کمیته داوران همایش ارائه می‌نمایند. طرح‌ها به صورت حضوری داوری می‌شود و در نهایت طرح‌های برگزیده علاوه بر دریافت جوایز، فرصت ارائه در اختتامیه همایش با حضور رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر مسئولین عالیرتبه ارزی کشور را نیز خواهند داشت.

داوری طرح‌های سیاستی همایش «حکمرانی ارزی؛ ثبات و رونق اقتصادی» (جلسه سوم)

با توجه به تعداد طرح‌های پذیرفته شده، چهار جلسه برای داوری طرح‌های سیاستی در نظر گرفته شده‌است. سومین جلسه پنجشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۸ الی ۱۲ با میزبانی خانه اندیشه ورزان ایران برگزار می شود.

در این جلسه، آقایان علی حسین نبی زاده مشاور ارزی رئیس کل بانک مرکزی، یونس سلمانی مشاور اقتصادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، مجید شاکری مدرس دانشگاه و کارشناس مالیه بین الملل و سجاد ابراهیمی مدیر گروه پولی و ارزی پژوهشکده پولی و بانکی به عنوان کمیته داوران حضور خواهند داشت.

عناوین طرح‌هایی که در جلسه اول مورد بررسی قرار خواهند گرفت، به شرح زیر است:

۱) الگوی استفاده از حکمرانی ریال جهت کاهش دامنه شوک‎های ارزی – محمد مختوای

۲) تورش آمار صادرات و سیاست‎های مبتنی بر آن در اثر ارزش‎گذاری گمرکی – محمدمهدی فامیل محمدی

۳) طراحی بازار متشکل کوتاژفروشی – متین فارابی

۴) تامین مالی جمعی (کرادفاندینگ) ارزی – روح الله ابوجعفری

۵) موافقت‎نامه‎های دوجانبه «تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‎گذاری» در بازگشت ارزهای ناشی از صادرات – امیرحسین رنجبری

۶) ایجاد صندوق تثبیت بازار ارز؛ نهادی در جهت اعمال سیاست‎های تثبیتی در بازار ارز ایران – احمد محمدی پور

۷) ایجاد و توسعه قراردادهای سلف حوالجات ارزی؛ ابزاری در جهت پوشش ریسک نرخ ارز در نظام ارزی ایران – محمد قزلباش

۸) طرح بازار توافقنامه‎های ارزی (بتا) مرکز مبادله ارز و طلای ایران – احمد محمدی پور

 

همچنین پوستر برگزاری این جلسه که در محل تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر، پلاک ۹۰۷ برگزار می‌‌شود، در زیر قابل رویت است:



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.