رهبر معظّم انقلاب: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم‌سازی و محکم‌سازی پایه‌های اقتصاد؛ این چنین اقتصادی چه در شرایط تحریم، چه در شرایط غیر تحریم، بارور خواهد بود و به مردم کمک خواهد کرد.

جلسه با مدیران وزارت راه و شهرسازی و فعالان بخش خصوصی در حوزه پایانه‌های مرزی

اندیشکده اقتصاد مقاومتی به منظور بهره گیری از مشورت و همکاری خبرگان در پیگیری و پیشبرد اقدامات اولویت دار، جلساتی با مسئولین و دست اندرکاران در دولت و بخش خصوصی برگزار می کند.

در همین راستا جلسه‌ای در روز پنجشنبه ۲۱ خرداد ماه با حضور دکتر قربانی معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی، دکتر جمیلی مدیرکل دفتر تجاری‌سازی وزارت راه و شهرسازی و نمایندگان بخش خصوصی فعال در حوزه حمل‌ونقل، تجارت و پایانه‌های مرزی برگزار شد.

موضوع این جلسه، بررسی چالش‌ها و راهکارهای روان‌سازی پایانه‌های مرزی بود که نقش مهمی در کاهش هزینه‌های مبادله، تسهیل تجارت خارجی، افزایش سرعت عبور کالا، جلوگیری از انباشت بار در مرزها و بهبود هماهنگی میان دستگاه‌های مستقر در پایانه‌های مرزی دارد.

با توجه به هماهنگی های صورت گرفته، به زودی یک تفاهم همکاری میان اندیشکده و معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی منعقد خواهد شد.



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.