رهبر معظّم انقلاب: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم‌سازی و محکم‌سازی پایه‌های اقتصاد؛ این چنین اقتصادی چه در شرایط تحریم، چه در شرایط غیر تحریم، بارور خواهد بود و به مردم کمک خواهد کرد.

تجهیز حکمرانی؛ خیر ماندگار، زیرساختی و مغفول/ حمایت از اندیشکده ها، مسیر مشارکت خیرین در حل مسائل کشور

اندیشکده اقتصاد مقاومتی به منظور استفاده از ظرفیت خیّرین در حل مسائل کشور، یک کتابچه با عنوان «تجهیز حکمرانی؛ خیر ماندگار، زیرساختی و مغفول» منتشر کرد.

در پیشگفتار این کتابچه آمده است:

اندیشکده اقتصاد مقاومتی یک کانون تفکر است که با ماموریت «تصمیم سازی برای حل مسائل کشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی» در سال ۱۳۹۵ با یک تیم ۵ نفره شکل گرفت و هم اکنون بیش از ۵۰ عضو دارد. اندیشکده طی این مدت از گروهی کوچک به یک «تشکیلات اندیشکده ای» تبدیل شده و دستاوردهای متعددی داشته است. در این کتابچه به طور مختصر به «اهمیت منحصر به فرد فعالیت اندیشکده‌ها در رفع بزرگترین چالش حکمرانی کشور» یعنی «تصمیم گیری با کیفیت» پرداخته شده و در ادامه، گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای «اندیشکده اقتصاد مقاومتی» به عنوان یکی از نهادهای فعال در این حوزه ارائه شده است.

این کتابچه ویژه افرادی که علاقه مند به مشارکت مستقیم در امور حکمرانی از طریق «حمایت از اندیشکده‌ها» هستند تهیه شده است. مشارکت در این امر مهم را می‌توان به نوعی «تجهیز حکمرانی» نامگذاری کرد که یک «خیر ماندگار، زیرساختی و البته مغفول» به حساب می‌آید و حوزه جدیدی برای نقش‌آفرینی خیرین و عموم افراد علاقه‌مند محسوب می‌شود. کسانی که در این فعل مهم مشارکت می‌کنند، نه تنها بانی «حل مسائل کشور» و رفع چالش‌های عمومی می‌شوند، بلکه در «کادرسازی برای اداره کشور» و تربیت نیروهای آینده نیز دخیل خواهند بود.

فهرست این کتابچه به شرح زیر است:



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.