رهبر معظّم انقلاب: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم‌سازی و محکم‌سازی پایه‌های اقتصاد؛ این چنین اقتصادی چه در شرایط تحریم، چه در شرایط غیر تحریم، بارور خواهد بود و به مردم کمک خواهد کرد.

داوری طرح‌های سیاستی یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی (روز دوم)

به گزارش واحد رویداد اندیشکده اقتصاد مقاومتی، یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» در بازه آبان تا اسفند ۱۴۰۳ در حال برگزاری است. در جریان این همایش که شامل افتتاحیه در بیست و یکم آبان، نشست‌های تخصصی در آذر و دی و اختتامیه در ۲۹ بهمن‌ماه و همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، طرح‌های سیاستی با محوریت حل مسائل اصلی حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور نیز دریافت، بررسی و داوری می‌شود.

در همایش سالانه اقتصاد مقاومتی به جای تمرکز بر مدل آکادمیک و مرسوم مقاله علمی، طرح سیاستی دریافت می‌شود. به این صورت که افراد پیشنهاد سیاستی خود را در قالب ارائه‌ای کوتاه آماده نموده و در جلسه داوری با حضور کمیته داوران همایش ارائه می‌نمایند. طرح‌ها به صورت حضوری داوری می‌گردد و در نهایت طرح‌های برگزیده علاوه بر دریافت جوایز، فرصت ارائه در اختتامیه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولین عالیرتبه حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور را نیز خواهند داشت.

داوری طرح‌های سیاستی همایش «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» (روز دوم)

با توجه به تعداد طرح‌های پذیرفته شده، دو روز برای داوری طرح‌های سیاستی در نظر گرفته شده‌است. اولین روز داوری یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ و دومین روز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ برگزار می شود. در هر روز، ارائه و داوری طرح‌های سیاستی در دو بخش صبح و عصر انجام می‌‌‌شود. میزبان جلسات داوری، خانه اندیشه ورزان ایران به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر، پلاک ۹۰۷ است.

در صبح روز دوم داوری(ساعت ۸ الی ۱۲)، آقایان پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، حامد نجفی علمدارلو عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، حجت ورمزیاری مدیر گروه کشاورزی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و حسین عسگری دبیر کارگروه کشاورزی، سلامت و امنیت غذایی ستاد تحول دولت به عنوان کمیته داوران حضور خواهند داشت.

عناوین طرح‌هایی که در صبح روز دوم مورد بررسی قرار خواهند گرفت، به شرح زیر است:

  1. توسعه‌ی سرمایه‌گذاری پایدار در بخش کشاورزی ایران– کوهسار خالدی
  2. پیشگیری از خرد شدن و تغییرکاربری اراضی کشاورزی– سید مسعود حسینی
  3. مدیریت بازار با مشارکت بخش خصوصی بدون مداخله دولت– مهدی کاظم نژاد
  4. بررسی اثر بخشی ساختارهای نهادی بر تغییرات کاربری زمین– رضا میرزابیاتی
  5. گذار از برنامه‌ریزی سنتی بخش کشاورزی به ابزارهای سیاستی– مجید حسنی مقدم
  6. طراحی بسته‌های سیاستی انعطاف‌پذیر تنظیم‌کننده بازار مرغ در ایران– پژمان عوض پور

 

در عصر روز دوم داوری (ساعت ۱۳ الی ۱۷)، آقایان صدالله دولت رئیس اسبق شرکت پشتیبانی امور دام کشور، علیرضا پیمان پاک قائم مقام سابق وزیر جهاد کشاورزی، علی کیانی راد رئیس موسسه پژوهش های وزارت جهاد کشاورزی و روح الله زحمتکش رئیس شرکت سرمایه‌گذاری کشاورزی کوثر به عنوان کمیته داوران حضور خواهند داشت.

عناوین طرح‌هایی که در عصر روز دوم مورد بررسی قرار خواهند گرفت، به شرح زیر است:

  1. گسترش تولید قراردادی در صنعت مرغ گوشتی ایران– محمدعلی ارفعی
  2. خرید محصولات اساسی کشاورزی و افزایش ضریب خوداتکایی داخلی– کیوان فرهنگ آسا
  3. مشکلات تامین مالی صنعت مواد غذایی در شرایط محدودیت تسهیلات– سید محمد نبی زاده
  4. فرصت شکل گیری هاب غلات و کود با توسعه کریدور شمال جنوب – فرشاد عواطفی هویدا
  5. ارتقاء بهره‌وری ملی در بخش کشاورزی با کاهش هزینه‌های لجستیک– روح الله مهدوی
  6. مرکز ملی تولید قراردادی صنایع غذا و دارو– محدثه زارعی

جهت حضور در این جلسات، نام و نام خانوادگی خود را به صورت پیامک به شماره ۰۹۰۳۲۰۰۸۱۸۴ ارسال نمایید.

پوستر برگزاری جلسات داوری دوشنبه ۲۴ دی ماه در زیر قابل رویت است:



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.