رهبر معظّم انقلاب: اقتصاد مقاومتی یعنی مقاوم‌سازی و محکم‌سازی پایه‌های اقتصاد؛ این چنین اقتصادی چه در شرایط تحریم، چه در شرایط غیر تحریم، بارور خواهد بود و به مردم کمک خواهد کرد.

داوری طرح‌های سیاستی یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی (روز اول)

به گزارش واحد رویداد اندیشکده اقتصاد مقاومتی، یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با عنوان «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» در بازه آبان تا اسفند ۱۴۰۳ در حال برگزاری است. در جریان این همایش که شامل افتتاحیه در بیست و یکم آبان، نشست‌های تخصصی در آذر و دی و اختتامیه در ۲۹ بهمن‌ماه و همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، طرح‌های سیاستی با محوریت حل مسائل اصلی حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور نیز دریافت، بررسی و داوری می‌شود.

در همایش سالانه اقتصاد مقاومتی به جای تمرکز بر مدل آکادمیک و مرسوم مقاله علمی، طرح سیاستی دریافت می‌شود. به این صورت که افراد پیشنهاد سیاستی خود را در قالب ارائه‌ای کوتاه آماده نموده و در جلسه داوری با حضور کمیته داوران همایش ارائه می‌نمایند. طرح‌ها به صورت حضوری داوری می‌گردد و در نهایت طرح‌های برگزیده علاوه بر دریافت جوایز، فرصت ارائه در اختتامیه با حضور وزیر جهاد کشاورزی و سایر مسئولین عالیرتبه حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کشور را نیز خواهند داشت.

داوری طرح‌های سیاستی همایش «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهره‌ور و تجارت تحریم‌ناپذیر» (روز اول)

با توجه به تعداد طرح‌های پذیرفته شده، دو روز برای داوری طرح‌های سیاستی در نظر گرفته شده‌است. اولین روز داوری یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ و دومین روز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ برگزار می شود. در هر روز، ارائه و داوری طرح‌های سیاستی در دو بخش صبح و عصر انجام می‌‌‌شود. میزبان جلسات داوری، خانه اندیشه ورزان ایران به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان ولیعصر(عج) و برادران مظفر، پلاک ۹۰۷ است.

در صبح روز اول داوری (ساعت ۸ الی ۱۲)، آقایان ارژنگ جوادی قائم مقام ستاد غذا و کشاورزی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمید ذوالفقاری مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری وسترا، محسن مردی رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و سرکار خانم مینا مهرنوش مشاور کسب و کار داور مسابقه میدون به عنوان کمیته داوران حضور خواهند داشت.

عناوین طرح‌هایی که در صبح روز اول مورد بررسی قرار خواهند گرفت، به شرح زیر است:

  1. رصدخانه سطح زیرکشت محصولات کشاورزی – سهیل ایوزخانی
  2. سیستم پشتیبان تصمیم آنی و آتی زنجیره ارزش غذا – حسن مافی
  3. نجات ۳۰۰ هزار تن ضایعات محصولات جالیزی با پرتودهی – ایرج فتح الهی
  4. نقش آفرینی جوانان روستایی در تحقق امنیت غذایی – داود صادقی
  5. مدیریت هوشمند زنجیره تامین مرغ گوشتی کشور – علیرضا ذکاوتمند
  6. پشتیبانی فروش گیاهان دارویی و زعفران در منطقه شهرری – آرش چنگایی

در عصر روز اول داوری (ساعت ۱۳ الی ۱۷)، آقایان علیرضا توکلی دبیر کمیته تدوین و نظارت بر الگوی کشت محصولات کشاورزی، حامد نجفی علمدارلو عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، مجتبی خیام نکویی رئیس سابق سازمان تات و مجتبی پالوج قائم‌مقام موسسه پژوهش‌های وزارت جهاد کشاورزی به عنوان کمیته داوران حضور خواهند داشت.

عناوین طرح‌هایی که در عصر روز اول مورد بررسی قرار خواهند گرفت، به شرح زیر است:

  1. نظام‌بخشی به مراکز پژوهشی با تشکیل دانشگاه‌های کشاورزی – سعید بهشتی
  2. افزایش تولید اوره با پوشش‌های آهسته‌رهش – میثم فتحی محب
  3. آنالیز توان تولید و خلا عملکرد گیاهان زراعی مهم کشور – زهرا محمدزاده
  4. راهکارهای توجه بیشتر به آبخیزداری در کشور – مراد محمدی و علی شهبازی
  5. بومی سازی فناوری کریسپر و غلبه بر محدودیت اقلیم خشک ایران – مجتبی پویان مهر
  6. اصلاح الگوی مصرف انرژی در ایستگاه‌های پمپاژ آب کشاورزی – افشین یوسف گمرکچی

جهت حضور در این جلسات، نام و نام خانوادگی خود را به صورت پیامک به شماره ۰۹۰۳۲۰۰۸۱۸۴ ارسال نمایید.

پوستر برگزاری جلسات داوری یکشنبه ۲۳ دی ماه در زیر قابل رویت است:



جهت احترام به مخاطبان فرهیخته، نظرات بدون بازبینی منتشر می شود. لطفا نظرات خود را جهت تعميق و گسترش بحث ارائه نمایید. نظرات حاوی توهين، افترا و تهمت به ديگران پاک می شود.